Deelname 

Dit event is bedoeld voor CISO  en Bestuurders/beslissers binnen de overheid werkzaam in het vakgebied Cyber Security    

Abonnees iBestuur magazine
Deelname is 100% gratis als u een abonnement heeft op iBestuur Magazine

Heeft u nog geen abonnement maar wilt u dit graag? Klik hier en vraag een gratis abonnement aan en ontvang 100% korting op de iBestuur events.

Heeft u geen abonnement op iBestuur magazine? Dan kunt een ticket aanschaffen voor € 450,- excl. BTW. 

Commerciële tickets
Behoort u niet tot onze doelgroep*, maar wilt u wel graag deelnemen als aanbieder? Dan kunt u een ticket kopen voor € 1.200,- excl. BTW.

Partners van iBestuur genieten 50% korting op dit commerciële tarief en kunnen een ticket aanschaffen van  € 600,- excl. BTW. Hierbij geldt een maximum van 3 tickets.        
 

Het evenement is uitverkocht en het is niet meer mogelijk om u aan te melden.

Voor vragen

Voor al uw inhoudelijke vragen

Krystle Koers

stuur een e-mail

Voor al uw praktische vragen

Myrthe Dekker

stuur een e-mail

Pers
Behoort u tot de (schrijvende) pers? Stuur dan uw verzoek naar events@sijthoffmedia.nl

 

Annuleringsvoorwaarden

Inschrijvingen zijn alleen schriftelijk te annuleren door een mail te sturen naar: events@sijthoffmedia.nl 

Meldt u binnen vier weken voor aanvang af? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag te berekenen. Uw plaats mag altijd door een vervanger worden ingenomen, mits tijdig aan ons doorgegeven.

Bereikbaarheid

De Caballero Fabriek is gevestigd aan de Saturnusstraat 60 te Den Haag. Het is aan te raden om met het OV naar het event te komen. Uitstaphalte: Melkwegstraat. Vanaf deze halte is het ca. 10 minuten lopen naar de Caballero Fabriek.

Komt u met de auto? 

Volg vanaf het knooppunt Prins Clausplein de A12 richting Den Haag Centrum. Neem direct afslag 4 Voorburg. Bij deze afslag houdt u links aan en gaat u onder het Wilhelmina Viaduct door. Dan direct rechts afslaan naar de Regulusweg. Rij vervolgens door naar het stoplicht en sla links af. Rij door en sla linksaf de Melkwegstraat in. Bij de bouwwerkzaamheden vindt u rechtsaf de Saturnusstraat. Rijd deze weg helemaal uit naar het einde. Bij het hek rij je het parkeerterrein op.

U kunt uw auto het eerste uur kosteloos parkeren op het terrein van de Caballero Fabriek. /na het eerste uur betaald u €2,- per uur. Als het terrein vol is kunt u (voorlopig nog) onbetaald parkeren in de Saturnusstraat of Melkwegstraat.

Locatie